Een moment geduld aub.
Home / Safe-iD daily safe pakket
Hoe werkt Safe-iD ?
In het geval van nood kunnen hulpverleners snel en gericht hulp bieden door het scannen van je persoonlijke QR-code op de zogenaamde ‘tag’ van je Safe-iD product. Met een Safe-iD product heb je namelijk altijd je medische en persoonlijke gegevens bij je.

Safe-iD daily safe pakket


ProductAantal
Safe-iD daily safe pakket
€ 9,95Art# 7423615817802
 
Voorraad: 1
productafbeelding

Safe-iD daily safe pakket

De Safe-iD SOS Daily Safe pakket voor veel manieren toepasbaar. De Safe-iD producten van het Daily Safe Pakket zijn uitermate duurzaam en op veel manieren bij je te dragen. Bijvoorbeeld in je portemonnee, aan je sleutelbos, voor op je telefoon, frame van je fiets of rollator en voor om je nek. Op deze manier draagt u altijd alle benodigde informatie bij je om snel de juiste hulp te bieden wanneer u het nodig heeft. Incl. 30 dagen gratis safe-iD (daarna €8,99 per jaar)
 
Informatie over Safe-iD

Na aankoop van je product, activeer je op onze website de unieke code op je tag. Na activatie maak je een account en abonnement aan. Je betaalt €0,01 voor de eerste 'gratis' 30 dagen. Daarna blijf je lid voor €8,99 per jaar. Je kunt direct je profiel invullen met gegevens zoals: het (nood)nummer van thuisblijvers en partners, allergieën, huisarts en andere bijzonderheden.

Je profiel staat veilig opgeslagen op ons digitale platform. Je kunt zelf en op ieder moment bepalen welke informatie je wilt invullen en wijzigen.Waarom Safe-iD?
Veiligheid is geen optie. We hebben daarom een oplossing die zorgt voor de juiste informatievoorziening in noodgevallen. Het beperkt risico, vermindert schade en bevordert hulpverlening.

Jouw iD wordt ontsloten via een QR-code, die simpel te scannen is met behulp van de camera op je mobiele telefoon. Jouw noodnummer (ICE) en alle belangrijke gegevens verschijnen in de browser.Voor wie is Safe-iD?
Niet voor niets is ons motto ‘BUITENgewoon herkenbaar’ De Safe-iD oplossingen en producten zijn met name gericht op outdoor activiteiten van sporters, kinderen, ouderen en werknemers in buitenberoepen.

Voor de verschillende doelgroepen hebben we op maat gemaakte producten. Zo is voor een wielrenner een helmsticker ideaal, terwijl in het dagelijks gebruik een modieuze bracelet in het oog springt.

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.