Een moment geduld aub.

Jan van der Hoorn Schaatssport inline skate team

- Michiel Kersten, 7 november 2017 -

Het Jan van der Hoorn Marathon Team heeft een mooi inline-skate seizoen achter de rug. Als team hebben wij dit seizoen de competitie om de Oomscup gereden. Het doel was - natuurlijk - om één en het liefst meerderen bij iedere wedstrijd op het podium te krijgen. En dat is gelukt. Daar was soms meer voor nodig dan teamtactiek: je kon met elkaar afspreken wat je wilde, maar het weer gooide wel eens alle plannen door elkaar. In Den Haag kwam op 13 mei de regen bij de start met enorme bakken uit de lucht. We reden op sommige plekken tot onze enkels door het water... Dat hoort er bij, net als de heel harde wind. Een memorabel moment was dat Berit en Joram in hun categorieën de wedstrijd in Waarland wonnen en op de achterbak van een open cabriolet een ereronde over het parcours mochten maken. Uiteindelijk werd Liesbeth in de einduitslag van de Oomscup 1e, Berit 2e en Nathalie 5e (bij de dames). Bij de heren C-rijders werd Joram 1e en Niels 6e.

De KNSB NK vormde een hoogtepunt voor Joram, die daar met een mooie ontsnapping achter de twee koplopers op ruime afstand van het peloton derde werd. Een dertiende plaats voor Berit in het landelijke damespeloton was eigenlijk een onverwacht en prachtig cadeau. Liesbeth werd bij de dames 19e. Helaas moest Nathalie door een val genoegen nemen met een 19e plaats bij de junioren dames. Voor Niels was het een erg zware race tussen de wereldtoppers uit het schaatsen. Volgend jaar zullen er meer landelijke marathons op het programma staan! Dit smaakt naar meer.

De Marathon van Berlijn vormde een geweldige afsluiting van een goed seizoen voor het team. Indrukwekkend als altijd... Nathalie mocht de gouden plak mee naar huis nemen in haar leeftijdsklasse met een tijd van 1:14:17! Joram reed de snelste tijd van het team 1:08:58 en Niels zat daar vlak achter met een tijd van 1:10:18. Berit startte op kop tussen de A-dames en heeft zich kunnen vastklampen in damespeloton van hoog niveau. Zij finishte in een tijd van 1:13:02 als 7e Nederlandse dame met 10 seconden verschil achter de eerste Nederlandse dame Bianca Roosenboom 1:12:52.

Marathon van Berlijn


Testen van onderstellen

- redactie, 25 september 2017 -

In ons test center hebben we diverse onderstellen en langlaufschaatsen om te testen want schaatsers hebben speciale wensen als het om schaatsonderstellen gaat. Ben je een sprinter, langebaanschaatser of rijd je marathons? Voor elke schaatser heeft Jan van der Hoorn Schaatssport het passende onderstel. Wij hebben speciale testonderstellen, zodat je op de ijsbaan kunt testen op welk onderstel jij het ultieme schaatsgevoel hebt. Ook voor de natuurijsschaatsers zijn er testmodellen, zo ben je goed voorbereid op natuurijs.

Eigenaar Rick vertelt in de video welke onderstellen en schaatsen je bij ons kunt testen.
Bel of mail ons voor meer informatie: 0172 602677 | info@janvanderhoorn.nl


Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en nieuwe producten en schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mijn e-mailadres:
afmelden

Nieuwsarchief

2017
november
oktober
september
augustus
juli
juni
mei
april
maart
februari
januari
2016
december
oktober/november
september
augustus
juli
juni
mei
april
maart
februari
januari