Een moment geduld aub.
Home
/
/ Orca Wetsuit Sonar Men

Orca Wetsuit Sonar Men

Maat:
6
Merk:
Orca
Geslacht:
Mannen

ProductAantal
Orca Wetsuit Sonar Men mt 6
399,00   € 299,97Art# 8427011189050
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca Wetsuit Sonar Men

logo total swimmer

Totale zwemmer

Wanneer u op zoek bent naar een perfecte combinatie van drijfvermogen en flexibiliteit.
De nieuwe Sonar biedt de perfecte mix van flexibiliteit en drijfvermogen - nu biedt flexibiliteit, die sommige merken voor hun elite wetsuits gebruiken, tegen een intermediair budget. Zorgvuldig geplaatste Aerodome2-panelen tilt het lichaam in de meest efficiënte zwempositie, zodat u tijd in het zwemmen bespaart. Als je de afgelopen jaren fan van de Sonar bent, dan is dit evolutie van dit seizoen die je niet wilt missen!
Flexibiliteit
De nieuwe SuperStretch voering gecombineerd met dunner InfinitySkn 1.5mm armen houdt in dat de Sonar nu nog flexibeler is door de volledige rotatie van de slag, waardoor de bewegingsvrijheid wat nog niet eerder is gezien in dit intermediaire level wetsuit.
Drijfvermogen
De plaatsing van 4mm Aerodome 2 op de onderrug van het pak helpt het lichaam op te tillen in de meest efficiënte zwempositie.
Aanpassingsvermogen
Mannelijke en vrouwelijke specifieke drijfvermogen panelen aan de voorkant betekenen dat de optimale drijfbalans voor verschillende lichaamsvormen kan worden bereikt
Snelheid
SCS-gecoate Yamamoto neopreen wordt gebruikt in speciale Hydrolite-panelen in de enkels van het pak, gecombineerd met een elastische voering die minder water absorbeert om de drijfvermogen te verbeteren en is super slank waardoor de Sonar nog sneller in de transition kan worden verwijderd.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Orca Wetsuit Sonar Men

Vanaf  € 29,00
Vanaf  € 7,00
Vanaf  € 39,00
Vanaf  € 49,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.