Een moment geduld aub.
Home
/
/ Rollerblade E2 Pro 125

Rollerblade E2 Pro 125

MerkRollerblade
GeslachtUnisex
Maat

ProductAantal
Rollerblade E2 Pro 125 25.5/40
549,95   € 500,01Art# 8050459727210
 
Voorraad: <5
Rollerblade E2 Pro 125 27/42
€ 549,95Art# 8050459727241
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding

Rollerblade E2 Pro 125

Wil jij in een lekker tempo afstanden skaten? De kuip van de schoen is gemaakt van carbonfiber waardoor de schoen erg licht is. Daar waar jouw voet comfort nodig heeft tijdens jouw tochten, is de binnenschoen afgewerkt met zachte padding. Dankzij het vetersysteem en de 2 buckle sluitingen wordt jouw hak goed achterin de schoen geplaatst waardoor je efficiënt kan afzetten. De schoen is iets lager dan andere waardoor je de juiste skatehouding gemakkelijk kan aannemen. Door de 125 mm wielen heb je minder last van oneffenheden en rolt de skate optimaal. Frame kan afwijken van de afbeelding. De hardheid van de wielen is 85A, dus een hard en slijtvast wiel. De beste lagers van Rollerblade zitten in E2 pro; de ILQ-9
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.